perjantai 1. huhtikuuta 2011

YLE loukkaa demokratiaa


Maksajilla on oikeus vaatia.

Eilinen vaalitentti osoitti jälleen kerran kuinka vallan vahtikoirat entistä enemmän pyrkivät manipuloimaan koko yhteiskuntaa. Omalla toiminnallaan media yrittää vaikuttaa siihen, millaisessa yhteiskunnassa me elämme.

Eilistä vaalitenttiä mainostettiin neljän suuren vaalikeskusteluna. Vaaleja ei ole vielä käyty ja neljäs puolue olisi ilman muuta ollut Vasemmistoliitto, jos lähdetään olemassa olevasta tilanteesta.

Seuraavaksi kokoomuksen valtaama Yleisradio ilmeisesti aikoo nimittää maalle hallituksenkin jonkin epämääräisen gallupin perusteella.

Itse ohjelma oli mölyä ja möykkää, jota tuskin kukaan jaksoi loppuun asti katsoa. Kuitenkin juuri me katsojat kustannamme Yleisradion ja sen perusteella meillä pitäisi olla oikeus vaatia tasapuolisuutta ja korkeatasoista ohjelmaa.

Kaiken kaikkiaan suomalaista mediaa on kiittäminen siitä, että myös meille saadaan kiihkomielinen oikeistopopulistinen puolue porvarivallan kumppaniksi. Vihreiden innokkaasti ajaman kolmen prosentin äänikynnyksen avulla sementoidaan valtapuolueet eduskuntaan hamaan tulevaisuuteen.

Näissä vaaleissa ainoa todellinen vaihtoehto, joka ajaa työtätekevien ja vähäväkisten asiaa on Vasemmistoliitto. Uudellamaalla Iiro Arvola 289.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti