lauantai 14. elokuuta 2010

Voi vittu, mikä vagina

Naisia on kautta aikojen typistetty ja kitistetty, sorrettu ja silvottu, mutta vielä koskaan häneen ei ole kohdistettu niin suuria ulkonäköodotuksia kuin tänä päivänä. Jo seitsemänteentoista ikävuoteensa mennessä on länsimainen nainen nähnyt keskimäärin 250 000 kauneusnormeja asettavaa kuvaa. Medialla on valtava voima.

Eikä riitä, että nainen vain laihduttaisi ja kiduttaisi itseään erilaisilla kehonrakennusohjelmilla. Lehdet ja muu media ovat täynnä kuvia, joita on vielä manipuloitu erilaisilla kuvankäsittelyohjelmilla: hoikasta on tehty entistä hoikempi, täydellisestä suusta vielä täydellisempi ja suurista silmistä vielä suuremmat.

Tyytymättömyys on herätetty ja järki hyvä hävitetty. Naiset ovat jatkuvasti tyytymättömiä itseensä. Käynnissä ovat loppumattomat huippumalli haussa -kilpailut. Kosmetiikkatuotteet tekevät kauppansa. Esimerkiksi Hollannissa myydään erilaisia unelmia 2,3 miljoonalla eurolla joka vuosi. Menekkiä ei mitenkään vähennä tieteellinen tutkimustulos, että rypyt eivät voiteilla vähene.

Jos mitkään muut konstit eivät enää auta otetaan avuksi lääketiede ja kauneuskirurgia. Ihon alle ruiskutetaan myrkkyä ja rasvaa siirretään paikasta toiseen kasvojen ja pakaroiden kohottamiseksi. Seurauksena saattavat olla elinikäiset kärsimykset, mutta mitäpä nainen ei olisi valmis kärsimään ja maksamaan.

Parhaillaankin Los Angelesissa kirurgi käyttelee skalpelliaan tyytyväisenä hymyillen. Ja mikäpä on nauraessa, kun ansiot yltävät jopa 500 000 dollariin kuukaudessa. Kun bisnekset luistavat tarpeeksi hyvin, voi itse istua rannalla, antaa toisten raataa ja nostaa miljoonien voitot naisten tyytymättömyyden kustannuksella.

Viimeisimpiä villityksiä on vaginan muotoilu sellaiseksi kuin se on nykyisin totuttu näkemään pornolehdissä, joita häveliäästi myös miestenlehdiksi kutsutaan. Toimenpiteen väitetään lisäävän paitsi esteettistä, myös fyysistä nautintoa. Mutta hetkinen, kenen nautintoa!? Kenen vaatimuksesta länsimaissa tätä silpomista harrastetaan samaan aikaan, kun jopa perussuomalaiset miehet suureen ääneen vaativat musliminaisten sukuelinten rauhaan jättämistä?


Kaija Olin-Arvola

1 kommentti: