sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Posteljooni ällöö seksiä

Posteljooni täyttää pian 65 vuotta ja pääsee ansaitsemalleen eläkkeelle. Häntä eivät matkailu eikä vallankaan seksiturismi kiinnosta. Hän inhoaa seksiä. Hän inhoaa sitä jopa niin paljon, että kaikkialta tunkeva seksi tuntuu hänestä suoranaiselta seksuaaliselta häirinnältä, jota hänen on pakko sietää.

Hän pitää omaa vanhuuden tuomaa frigiditeettiään täysin luonnollisena asiana eikä voi käsittää, miksi seksiä oikein kiihkolla tuputetaan vanhuksille. Kuitenkin vanhusten vastenmielisyys seksiin tutuu olevan tabu. Siitä ei saisi edes puhua muilta osin kuin niiden tabujen osalta, joita tyrkytetään vanhoille äijille lerppua seisottamaan niin että verisuonet vain päästä katkeilevat ja sydän rankasta pakertamisesta pysähtyy.

Henkilökohtaisena loukkauksena hän pitää sitä, että papanäytteenottaja suosittelee hänelle jotain apteekin myymää liukastetta tortun kostuttamiseen.

Posteljoonin mielestä vanhat naiset ovat olemassa vain lastenlastensa hoitamiseen ja ilostuttamiseen. Tästä johtuu heidän miehiin verrattu pidempi elinikänsäkin. He ovat omalla olemisellaan varmistamassa jälkipolvien maailmanvalloituksen aloittamista. Heille on erityinen mummogeeni, joka pitää heidät liikenteessä lapsukaisten takia eikä sitä totta totisesti ole tarkoitettu ahneiden työnantajien riiston jatkeeksi.

Myös seuksuaalisesti kylmenneille posteljooni perustaisi mielellään yhdistyksen, jossa vertaistuella autettaisiin ihmisiä kestämään kaikki se sukupuolinen hyökkäys, jota koko nykymaailma harrastaa. Frigidiliiton puheenjohtajana hän olisi valmis vaikka presidentin linnankutsuille. Yksin.

Miesten valituksiin hänellä on kanta, että nämä voisivat hyvin ryhtyä monoseksuaaleiksi kaikki. Onhan tämä jatkuva pyöriminen sen ja sen ympärillä auttanut evoluutiotakin mitoittamaan ihmisen kädet juuri sen mittaisiksi kuin ne suuren luojan tahdosta ovat. Eivät ne pelkästään golfin peluuseen ole mittansa puolesta tarkoitettu.

Ilotyttöjä ja ihmiskauppaa puolustetaan sillä, että miehet kaipaavat ihmistä emättimen ympärille. Jos he tietäisivät, mitä itsensä myymään joutuneet naiset näistä seksivammaisista tavaran ostajista ajattelevat, he saisivat tietää ostetun seksin olevan vain yksi onanian muoto.

Naisille, jotka matkustavat jopa mustaan Afrikkaan miestä saadakseen posteljooni nauraa räkäisen naurun. Hän pitää näitä naisia niin vinksahtaneina, ettei halua heistä edes mielipidettään sanoa.

Ja mikä olikaan johtopäätös: Kaikki saavat, mutta kaikki eivät saa kaikilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti