maanantai 31. tammikuuta 2011

Temppu ja miten se tehdään

Posteljooni kaahasi sata lasissa pihaan. Hänellä oli toimitettavanaan pikakirje.

Kiireensä keskellä hän ehti sentään ottaa kantaa ajankohtaiseen poliittiseen tilanteeseen.

Hänen mielestään Soini on pelkästään pikku-paronien ja mini-tyrannien asialla, koska suuri osa hänen kannattajiansa on näitä. Hän ei ole koskaan kuullut Soinin puolustavan työläisten etuja ja oikeuksia. Hänen puolestaan maahan saa tulla vaikka kuinka paljon maahanmuuttajia, kunhan tekevät työtä ja halvalla. Soinin marjanpoimijoita eivät työehdot kosketa, koska Arbeit macht frei.

Soinin työläiset saavat vapaasti kontata lapio kädessä lumessa ilman kypärää ja turvaliivejä ja kuseskella hankeen, koska asianmukaisia työmaatiloja bajamajoineen ei ole. Tätä on työvoiman vapaa liikkuvuus ja se lisääntyy kaiken aikaa. Kohta myös urakoitsijat voivat liikkua vapaasti koko Euroopassa ja tuoda mukanaan työporukkansa, jolle voi maksaa kuinka pientä palkkaa tahansa ja jättää veronsa ja sotumaksunsa maksamatta vaikka kokonaan.

Posteljooni ei käsitä, miksi jotkut naisetkin ovat menneet lankaan. Katolinen kirkko on niin patriarkaalinen, että se ei antaisi naisille muita oikeuksia kuin palvella miehiä. Opus Deissä, joka on katolisen kirkon salaseura, naiset saavat polvillaan tarjoilla miehille ruokaa. Myös bordellitoiminta on katolisen kirkon erityisessä suojeluksessa. Ainakaan posteljooni ei ole kuullut, että se olisi paheksunut tätä ihmiskaupan muotoa. Päinvastoin muistelee posteljooni, hänen entisen italialaisen poikaystävän äiti antoi pojalle jopa rahaa ensimmäiseen bordellissa käyntiin, kun oli syytä jo epäillä, ettei ota ollenkaan eteen. Että jos vaikka homo.

Soinin tuomitseva suhtautuminen homoseksuaalisuuteen on jo kaikkien tiedossa. Ihan niin kuin aikuiset ihmiset eivät kykenisi päättämään itse omista asioistaan. Ja katolinen kirkkohan taas hyssyttelee lapsiin sekaantumista, jonka koko sivistynyt maailma sentään ymmärtää tuomita.

Sitä posteljooni ei ymmärrä lainkaan, että Soini kulkee maha pystyssä jonkin jalkapallojoukkueen tuuki punalippuna kaulassaan. Samainen joukkue on sekä äärikatolinen että äärirasistinen. Ja tästä päästäänkin siihen toiseen asiaan, siihen että Soinin porukat suorastaan lietsovat vihaa muslimeita vastaan. Posteljooni ei voi ymmärtää, miksi tämä uskontojen välinen skisma pitää tuoda Suomeen, joka on lähes kokonaan tapakristittyjen maa. Ihmiset täällä kuuluvat kirkkoon turvatakseen itselleen komeat kirkolliset häät ja arvokkaat hautajaiset, joissa pappi siunaa ja puhuu, koska vain pappi Suomessa osaa puhua ja siunata. Oikein.

Ja sitten on näitä peräkammaripoikia, jotka oman sosiaaliturvansa menettämisen pelossa lietsovat netissä perussuomalaista muukalaisvihaa ympäri vuorokauden, niin etteivät ehdi edes nukkua.

Posteljoonin mielestä ihmisiä ollaan jälleen kerran johtamassa pahasti harhaan. Edellisellä kerralla SMP ja sen Vennamot lupailivat kansalle kaikenlaista. Veikko Vennamo jopa vaati apteekkien sosialisoimista, koska ei ollut oikein hyötyä toisten sairaudesta. Kun eduskuntapaikkoja sitten tuli, unohtuivat niin apteekit kuin puoluetukikin, joka piti poistettaman.

Ainoa, minkä Pekka Vennamo sosialisoi, oli Sonera ja senkin omalle perheelleen.

Minä äänestän niin kuin ennenkin, sanoi posteljooni ja kaasutti tiehensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti